FAQ

FAQ er en engelsk forkortelse som står for “Frequently Asked Questions”. Oversat til dansk betyder det: Hyppigt stillede spørgsmål. 

Nedenunder finder du en liste med forskellige spørgsmål, som vi ofte fik stillet af vores kunder. Så hvis du står med en udfordring eller bare har brug for mere information i forhold til vores ydelser, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde dit svar her.

Hvis du ikke kan finde svaret, så er du meget velkommen til at ringe til os eller skrive en mail.

Generel

Hvem er Petland?

Petland er din online forhandler for hunde- og kattefoder indenfor mærkerne Profine, Sams Field, Quattro og Country Dog. Vi er både grossist og direkte forhandler til dig som privatkunde. Det er din garanti for et godt produkt uanset, hvor du køber det. Vores slogan “Where Quality Comes Naturally” forpligter, hvorfor alle vores produkter er uden soja og kunstige tilsætningsstoffer. Læs meget mere om, hvem vi er og hvem du finder på kontoret ved klik på følgende link: læs mere om Petland.

Hvad sælger Petland?

Petland sælger naturligt og ærligt hundefoder og kattefoder til hele landet. Vi er eneforhandler på mærkerne Profine, Sams Field, Quattro og Country Dog.

Levering

Hvad koster levering hos Petland?

Levering koster 30 kr ved ordre under 500 kr. Ved ordre over 500 kr er leveringen GRATIS. 

Ved B2B forhandler eller palle levering er prisen 350 kr ved ordrer mindre end 3300 kr. Ved ordrer over 3300 kr er fragten gratis. Der er et tillæg ved levering til privatadresse på 60 kr.

Hvilke leveringsmåder kan jeg vælge?

Vi leverer både til døren eller til din nærmeste pakkeshop. Vi leverer også til din arbejdsplads, hvis du vælger erhvervspakke ved checkout.

Leverer i lige til døren?

Ja, det gør vi. Noter gerne, hvor posten må stille din pakke på adressen i tilfælde af, at du ikke er hjemme.

Kan jeg følge min pakke?

Når pakken er scannet første gang, vil du modtage en mail med et tracking nummer, hvor du kan følge pakken.

Hvorfor kan jeg ikke spore min pakke?

Det lyder som en fejl, hvis du ikke kan det. Så skal du kontakte os på [email protected] eller på telefon 75337555 – så hjælper vi dig med at fejlfinde på det.

Ordre, retur og tilbagebetaling

Er det muligt at ændre eller annullere en bestilling?

Ja, du skal blot kontakte os inden kl. 11. Da vi sender alle ordre lagt før kl. 13 samme dag. Har du derfor bestilt efter kl. 13, vil din ordre blive pakket dagen efter. Skrive til os på [email protected] eller ringe på 7533755. Så får vi det løst.

Hvad er min fortrydelsesret?

Du kan læse om din fortrydelsesret under kategorien “Betingelser og vilkår” her på siden.

Skal jeg betale noget for returnering af varer?

Vi kan lave en returlabel for 70 kr, som dækker pakker op til 20 kg. Alternativt kan du selv købe fragten, når du afsender.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Du sender den til:

Petland ApS

Lodskovvej 2A

5863 Ferritslev

Og vedlægger en seddel med ordre nummer og en kort forklaring på hvorfor det er sendt retur.

Hvornår bliver jeg refunderet for min returnering?

Så snart vi har pakken, og har kontrolleret standen på foderet, så vil vi refundere dig såfremt at det ikke er taget af foderet eller legetøjet er blevet brugt.

Kan jeg bytte foderet til en anden type?

Selvfølgelig. Kontakt os gerne på [email protected] eller telefon 7533755 for at lave en bytter.

Hvordan opretter jeg en reklamation?

Det gør du ved at skrive til os på [email protected] eller ringer på telefon 75337555 og gør opmærksom på, hvad der skal laves reklamation på.

Så finder vi sammen den bedste løsning på problemet.

Betaling

Hvilke betalingsmåder kan jeg vælge?

Du kan betale med VISA/Dankort, MobilePay og Viabill.

Hvornår trækkes pengene?

Vi trækker pengene, når varerne er pakket og er klar til afhentning fra vognmanden.

Er det sikkert at handle foder online hos Petland ApS?

Vi har solgt hunde- og kattefoder siden 1999, og vores søster side Simbasfoder.dk har en flot Trustpilotscore.

Yderligere er vi E-mærket som giver dig sikkerhed og køberbeskyttelse for op til 10.000 kr.

Læs mere her: https://www.emaerket.dk/koeberbeskyttelse

Rabatkoder

Hvor finder jeg min rabatkode til Petland?

Hvis du har været så heldig at få en kode, så er det sikkert ved en af de store events som f.eks. DKK udstillinger, Brahetrolleborg Game Fair eller via vores nyhedsbrev. Alternativt kører vi af og til rabatkoder i de større danske magasiner indenfor jagt og hundesport.

Hvordan anvender jeg min rabatkode til Petland?

Du får muligheden til at indtaste din rabatkode i vores checkout. Tryk på knappen “Har du en rabatkode?” og så kan du anvende den.

Hvorfor virker min rabatkode ikke?

Typisk er det fordi, at den er udløbet eller der ikke er taget højde for store og små bogstaver. Hvis det stadig volder problemer, skriv gerne på [email protected] eller ring på 75337555.

Påvirkes min retur når jeg anvender en rabatkode til Petland?

Det gør den ikke.

Påvirkes min retur når jeg anvender en rabatkode til Petland?

Det gør den ikke.

Betingelser og vilkår

Hvor finder jeg salgs- og leveringsbetingelser?

Det finder du på samme side du er på lige nu. Bare scroll lidt længere op eller klik på følgende link: salgs- og leveringsbetingelser

Hvor finder jeg cookies- og privatlivspolitik?

Det finder du på samme side du er på lige nu. Bare scroll lidt længere op eller klick på følgende link: cookies- og privatlivspolitik

Om vores foder

Sælger i både hunde- og kattefoder?

Ja, vi har et bredt og dybt sortiment af alle typer ernæringsprodukter til både hund og kat.

Hvad er tørfoder?

Tørfoder er typiske ekstruderet foder, altså en foderblanding, der er dampkogt under højt tryk og dernæst tørret ned til en vandprocent på omkring ti procent.

Hvad er forskellen på kornfri og glutenfri foder?

Kornfrit betyder, at der ingen kornsorter findes i produkterne. Og selvom en del af markedet ikke betragter eksempelvis majs og ris som korn, så er det korn i botanisk forstand. Gluten er protein, der findes i en del kornsorter, men det findes eksempelvis ikke i ris. Så et produkt med ris i opskriften er ikke kornfri men glutenfri.

Hvilke fodermærker er kornfri?

Her hos Petland er det Sams Field Grain Free, som er 100% kornfrit. Men både Profine og Sams Field er uden traditionelle kornsorter, som hvede og havre m.fl.

Hvilke fodermærker er glutenfri?

Profine og Sams Field er Glutenfri.

Hvad er allergivenligt hundefoder?

Det betyder, at produktet er fri for de mest udbredte allergener. Fødevareallergi er relateret til protein, hvorfor det er de proteinholdige ingredienser, man skal holde øje med. Allergivenligt hundefoder indeholder typisk protein fra råvarer som lam, laks, hvidfisk, kanin og vildt.

Hvilket hundefoder er bedst?

Hunde er meget forskellige – små/store/aktive/ældre/slanke/overvægtige/allergiske etc. – hvorfor man ikke kan besvare spørgsmålet uden at kende hunden. Så svaret er, at det bedste hundefoder er det, din hund trives bedst på – på både kort og langt sigt. Generelt er det absolut vigtigste de råvarer, hundefoderet er baseret på.

Du kan altid kontakte os for fodervejledning til netop din hund.