Leverandør af højkvalitets kæledyrsernæring til butikker, opdrættere, pensioner, dyrlæger og kæledyrsejere.

FAQ

Generel

Petland er din online forhandler for hundefoder, kattefoder, kosttilskud til hunde og pellets, hø og snacks til kanin og gnaver verdenen.

Vi forhandler mærkerne Profine, Sams Field, Nutrican, WorkingDog/Trikem, PetDK og Burgess.

Petland er både grossist og direkte forhandler til dig som privatkunde. Det er din garanti for et godt produkt uanset, hvor du køber det. Vores slogan “Where Quality Comes Naturally” forpligter, hvorfor alle vores produkter er uden soja og kunstige tilsætningsstoffer. Læs meget mere om, hvem vi er og hvem du finder på kontoret ved klik på følgende link: læs mere om Petland.

Petland sælger naturligt og ærligt hundefoder og kattefoder og kosttilskud til hunde til hele landet. Udover det forhandler vi også hø, pellets og snacks til kaniner og gnavere.

Vi er eneforhandler på mærkerne Profine, Sams Field, Nutrican, PetDK og Burgess.

Levering

Levering koster kr. 30,- ved ordre under kr. 500,-. Ved ordre over kr. 500,- er leveringen GRATIS

Ved forhandler eller palle levering er prisen kr. 350,- ved ordrer mindre end kr. 3300,-.

Ved ordrer over kr. 3300,- er fragten GRATIS . Der er et tillæg ved levering til privatadresse på 60 kr.

Når du kommer til kassen, kan du vælge mellem følgende leveringsmåder:

  • Privatpakke – Pakker til private adresser. Når du vælger privatpakke, stilles din pakke, selvom du ikke er hjemme. Under ”bemærkninger” kan du anføre, hvor du ønsker, at pakken skal stilles, såfremt du ikke er hjemme.
  • GLS Pakkeshop – Her kan du selv vælge hvilken pakkeshop, du ønsker at afhente bestillingen hos. GLS har mere end 1000 pakkeshops i Danmark at vælge mellem.
    Bestillinger til GLS Pakkeshop må højest veje 20 kg.
  • Erhvervspakke – Du har mulighed for at få sendt din pakke til din arbejdsplads.

Ja, det gør vi. Notér gerne, hvor posten må stille din pakke på adressen i tilfælde af, at du ikke er hjemme.

Når pakken er scannet første gang, vil du modtage en mail med et tracking nummer, hvor du kan følge pakken.

Det lyder som en fejl, hvis du ikke kan det. Så skal du kontakte os på kontakt@petland.dk eller på telefon 75 33 75 55 – så hjælper vi dig med at fejlfinde på det.

Ordre, retur og tilbagebetaling

Ja, du skal blot kontakte os inden kl. 11, da vi sender alle ordre lagt før kl. 13 samme dag. Har du derfor bestilt efter kl. 13, vil din ordre blive pakket dagen efter. Skrive til os på kontakt@petland.dk eller ringe på 75 33 75 55. Så får vi det løst.

Du kan læse om din fortrydelsesret under kategorien “Betingelser og vilkår” her på siden.

Vi kan lave en returlabel for 70 kr, som dækker pakker op til 20 kg. Alternativt kan du selv købe fragten, når du afsender.

Hos Petland kan du altid returnere en vare indenfor 14 dage.

  • 1. Klik på dette link og udfyld alle felterne https://return.shipmondo.com/petlandretur
  • 2. Pak produktet forsvarligt ind og sørg for at det ligger fast i kassen
  • 3. Produkter du returnere skal være i original emballage og må ikke være åbnet eller på anden måde beskadiget. (Reklamationer undtaget)
  • 4. Luk kassen forsvarligt og sæt den udprintede returlabel på kassen. Vær´ opmærksom på at der ikke må findes andre pakkelabels på kassen. 

Returforsendelser indleveres i nærmeste pakkeshop og må max. veje 19 kg. Prisen er 70 kr. for hver pakke op til 20 kg.

Refundering:
Beløbet for varen fratrækkes returfragtomkostningerne og tilbagebetales 2-5 dage efter Petland modtager pakken.

Ved reklamationer fratrækkes returfragten ikke.

Så snart vi har pakken, og har kontrolleret standen på foderet, så vil vi refundere dig såfremt at det ikke er taget af foderet eller legetøjet er blevet brugt.

Selvfølgelig. Kontakt os gerne på kontakt@petland.dk eller telefon 75 33 75 55 for at lave en bytter.

Det gør du ved at skrive til os på kontakt@petland.dk eller ringer på telefon 75 33 75 55 og gør opmærksom på, hvad der skal laves reklamation på.

Så finder vi sammen den bedste løsning på problemet.

Betaling

Du kan beteale med VISA/Dankort, MasterCard, MobilePay og ViaBill.

Vi trækker pengene, når varerne er pakket og er klar til afhentning fra vognmanden.

Vi har solgt hundefoder og kattefoder siden 1999.

Vores søsterside simbasfoder.dk har en flot Trustpilotscore – du kan finde den her: simbasfoder trustpilotscore

Yderligere er vi E-mærket som giver dig sikkerhed og køberbeskyttelse for op til 10.000 kr.

Læs mere om det her: https://www.emaerket.dk/koeberbeskyttelse

Rabatkoder

Hvis du har været så heldig at få en rabatkode, så er det sikkert ved en af de store events som f.eks. DKK udstillinger, Brahetrolleborg Game Fair eller via vores nyhedsbrev. Alternativt kører vi af og til rabatkoder i de større danske magasiner indenfor jagt og hundesport.

Du får muligheden til at indtaste din rabatkode i vores checkout. Tryk på knappen “Har du en rabatkode?” og så kan du anvende den.

Typisk er det fordi, at den er udløbet eller der ikke er taget højde for store og små bogstaver. Hvis det stadig volder problemer, skriv gerne til kontakt@petland.dk eller ring på 75 33 75 55.

Betingelser og vilkår

Det finder du under menupunktet “Handelsbetingelser og privatlivspolitik” nederst på siden eller ved at klikke på følgende link: handelsbetingelser

Det finder du under menupunktet “Fragt og levering”  nederst på siden eller ved at klikke på følgende link: leveringsbetingelser

Det finder du under menupunktet “Cookies”  nederst på siden eller ved at klikke på følgende link: cookies

Det finder du under menupunktet “Handelsbetingelser og privatlivspolitik”  nederst på siden eller ved at klikke på følgende link: privatlivspolitik

Om vores foder

Ja, vi har et bredt og dybt sortiment af alle typer ernæringsprodukter til både hund og kat.

Tørfoder er typiske ekstruderet foder, altså en foderblanding, der er dampkogt under højt tryk og dernæst tørret ned til en vandprocent på omkring ti procent.

Kornfrit betyder, at der ingen kornsorter findes i produkterne. Og selvom en del af markedet ikke betragter eksempelvis majs og ris som korn, så er det korn i botanisk forstand. Gluten er protein, der findes i en del kornsorter, men det findes eksempelvis ikke i ris. Så et produkt med ris i opskriften er ikke kornfri men glutenfri.

Her hos Petland er det Sams Field Grain Free, som er 100% kornfrit.

Men både Profine og Sams Field er uden traditionelle kornsorter, som hvede og havre m.fl.

Allergivenligt hundefoder betyder, at produktet er fri for de mest udbredte allergener. Fødevareallergi er relateret til protein, hvorfor det er de proteinholdige ingredienser, man skal holde øje med. Allergivenligt hundefoder indeholder typisk protein fra råvarer som lam, laks, hvidfisk, kanin og vildt.

Hunde er meget forskellige – små/store/aktive/ældre/slanke/overvægtige/allergiske etc. – hvorfor man ikke kan besvare spørgsmålet uden at kende hunden. Så svaret er, at det bedste hundefoder er det, din hund trives bedst på – på både kort og langt sigt. Generelt er det absolut vigtigste de råvarer, hundefoderet er baseret på.

Du kan altid kontakte os for fodervejledning til netop din hund.