Petland

Petland er din online forhandler af hundefoder, kattefoder, vådfoder og snacks. Vi forhandler både til den enkelte kunde eller som grossister til fodershops, dyrebutikker m.fl. Petland har eneforhandling på mærkerne Quattro, Profine, Sam’s Field og Country Dog.

Du kan forvente kvalitet på alle niveauer, når du handler med os. Du kan altid være sikker på at møde et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet. Vores overordnede målsætning er at sikre en høj kvalitet af foder til Danmarks kæledyr til konkurrencedygtige priser både for dig som forhandler og dig som slutkunde.

Vores slogan ‘’Where Quality Comes Naturally’’ forpligter, hvorfor de mærker vi fører lever op til det gennem en ærlig og gennemsigtig ingrediensliste. Kundeservicen på telefon, mail eller fysiske besøg er ligeledes i top og vi bryster os af at leverer Danmarks bedste kundeservice – en service vi også har med os på vores søsterside simbasfoder.dk.

Petlands produkter er uden soja og kunstige tilsætningsstoffer. De holder, hvad de lover og har en ingrediensliste, du kan stole på. Country Dog er vores økonomi mærke, så her vil ingredienserne variere. I de øvrige produkter finder du hverken, hvede, mejeriprodukter eller oksekød. Dermed får du et produkt, hvor risikoen for foderallergi er meget lille.

Du er altid velkommen til at besøge os i Ferritslev, hvor vi både har lager og kontor – vi giver gerne en kop kaffe.

 

Profil billede af Steen Poulin Nielsen

Steen Poulin Nielsen

Ejer

   93 400 550

  [email protected]

“Hunde har altid været en del af mit liv. Allerede i teenagealderen begyndte jeg med opdræt og træning af jagthunde, senere blev jeg hundefører i Flyvevåbnet, og jeg har været kraftigt involveret i hundesport på højt niveau, både som deltager og dommer.”

Personale

Profil billede af Mathilde Majlund

Mathilde Majlund

E-Commerce Manager

Marketingansvarlig

   93 40 05 52

 [email protected]

Profil billede af Patrick Berg Poulin

Patrick Chr. Berg Poulin

Drift

Alt fra indkøb, over rådgivning til logistik

   93 40 05 51

  [email protected]

Annette Henriksen

Bogholder

Kreditor og debitor håndtering

Profil billede af Christina Maud Nielsen

Christina Maud Nielsen

Lagermedarbejder

Pluk og pak

Bjarne Sørensen

Lageransvarlig

Ind- og udgående stykgods

Gitte Maria Nielsen

Lagermedarbejder

Pluk og pak

Profil billede af André Clausen

André Clausen

Webmaster og lageransvarlig

Teknisk ansvarlig på hjemmesiden og ansvarlig for lageret

   93 40 05 53

 [email protected]

Mission, vision og værdier

Mission

Petlands mission er at højne kvaliteten af det solgte hunde- og kattefoder i Danmark, så det kommer din hund og kat til gode gennem kvalitetsfoder til en pris, hvor alle kan være med.

Vision

Det er vores mål at gøre markedet mere gennemsigtig i forhold til indhold i tørfoder, vådfoder og snacks, så du kan træffe det rigtige valg til din hund og kat, uden at blive ført bag lyset af markedsføringstricks og smarte ord.

Værdier

Naturlig

Vores foder tager udgangspunkt i de naturlige råvarer, som din hund og kat har godt af. Du finder derfor ikke kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer eller andre fyldstoffer i vores Super Premium Brands. Vi arbejder ligeledes på at minimere vores egne poteaftryk gennem fokus på bæredygtighed.

 

Transparent

Vi ønsker, at det skal være nemt for dig at se indholdet i vores poser, så du kan træffe det rigtige valg til din hund og kat. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du mangler svar på indhold og ingredienser i vores foder.

 

Troværdig

Du bliver mødt af ærlige medarbejdere, som rådgiver dig om foder til din hund og kat med udgangspunkt i den enkeltes behov. Vi rådgiver dig på bedste vis, uanset om du har købt ved os før eller blot er interesseret i at vide mere.