Gratis levering ved køb over 500 kr. – Bestil inden kl. 13:00 på hverdage, og vi sender samme dag – 1-3 dages levering med GLS

Petland

Petland er din online forhandler af hundefoder, kattefoder, vådfoder og snacks. Vi forhandler både til den enkelte kunde eller som grossister til fodershops, dyrebutikker m.fl.

Petland har eneforhandling på mærkerne Profine, Sam’s Field, Nutrican, WorkingDog/Trikem, PetDK, Burgess, Little Garden og Rosewood.

Du kan forvente kvalitet på alle niveauer, når du handler med os. Du kan altid være sikker på at møde et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet. Vores overordnede målsætning er at sikre en høj kvalitet af hundefoder og kattefoder til Danmarks kæledyr til konkurrencedygtige priser både for dig som forhandler og dig som slutkunde.

Vores slogan ‘’Where Quality Comes Naturally’’ forpligter, hvorfor de mærker vi fører lever op til det – gennem en ærlig og gennemsigtig ingrediensliste.

Kundeservicen på telefon, mail eller fysiske besøg er ligeledes i top og vi bryster os af at leverer Danmarks bedste kundeservice – en service vi også har med os på vores søsterside simbasfoder.dk.

Petlands produkter er uden soja og kunstige tilsætningsstoffer. De holder, hvad de lover og har en ingrediensliste, du kan stole på.

Nutrican er vores økonomi mærke, så her vil ingredienserne variere. Dermed får du et produkt, hvor risikoen for foderallergi er meget lille.

Du er altid velkommen til at besøge os i Ferritslev, hvor vi både har lager og kontor – vi giver gerne en kop kaffe.

Profilbillede af Petlands ejer Steen Poulin Nielsen

Steen Poulin Nielsen

“Hunde har altid været en del af mit liv. Allerede i teenagealderen begyndte jeg med opdræt og træning af jagthunde, senere blev jeg hundefører i Flyvevåbnet, og jeg har været kraftigt involveret i hundesport på højt niveau, både som deltager og dommer.”

Personale

Camilla Svejbæk Jochumsen​

Bogholder

Bogholder, HR og controller

  [email protected]

Joan Sørensen

Lagermedarbejder

Pluk og pak

 

Profilbillede af Petlands lagermedarbejder Gitte Maria Nielsen

Gitte Maria Nielsen

Lagermedarbejder

Pluk og pak

Profilbillede af Petlands lagermedarbejder Christina Maud Nielsen

Christina Maud Nielsen

Lagermedarbejder

Pluk og pak

Profilbillede af Petland medejer Patrick Berg Poulin

Patrick Chr. Berg Poulin

Drift

Alt fra indkøb, over rådgivning til logistik

  [email protected]

Profilbillede af Petland lagermedarbejder Bjarne Sørensen

Bjarne Sørensen

Lageransvarlig

Ind- og udgående stykgods

Petland Lagermedarbejder Benjamin Plambeck Lemvig

Lagermedarbejder

Pluk og pak