Godt foder til både mor og hvalpe er vejen frem

Hos Petland kan du som opdrætter blive medlem af Opdrætter Klubben. Det er en klub for både hunde og katte, hvor du får adgang til vores eksklusive hvalpepakker og Super Premium Foder. Det hele til en fantastisk god pris, så du kan fodrer både mor og hvalpe i en lang periode.

Få hjælper gerne med vejledning af fodring til hvalpe, mor og din hvalpekøbere. 

Skriv dig op til Opdrætter Klubben i bunden – og spar penge på dit foderbudget i dag!

Foder af høj kvalitet

Uanset om du vælger Profine, Sams Field eller Quattro, kan du være sikker på et sikkert, godt og naturligt produkt til dine hunde. Alle mærker er uden kunstige tilsætningstoffer, med masser af kød og den helt rigtige ingrediensliste.

Attraktive priser

At være opdrætter kræver et stort foderbudget, men det behøver ikke være dyrere end normalt – hos Opdrætter Klubben i Petland, der kan du sparer helt op til 25% på dit årlige budget!

Hvalpepakker fra Sams Field eller Profine

Med en hvalpepakke fra Petland har du sikret dine hvalpe en god start hos deres nye familie. Fås som både glutenfri og kornfri.

Så nemt er det at blive en del af vores opdrætter klub

Tilmeld dig herunder ved at udfylde formularen, så tager vi hurtigst muligt kontakt til dig – så du kan komme i gang med at spare penge på dine ordre. 

Vi kontakter dig på din oplyste email, som regel i løbet af en uge. Hvis der skulle gå mere end tid det, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os direkte.