Mærker

Hos Petland forhandler vi kun de bedste mærker indenfor hunde- og kattefoder

Vi har altid fokuseret på kvalitet og indhold, når vi har indgået samarbejder med brands verden over. Det har i første omgang gjort, at vi fører 4 hundefoder mærker Profine, Sams Field, Quattro og Country Dog samt 2 kattefoder mærker Profine Kat og Sams Field Kat. Fælles for de brands er, at det Super Premium kvalitets produkter, hvor prisen hænger sammen med kvaliteten i posen.

Vi arbejder udfra et naturligt udgangspunkt, hvorfor du finder foder til din hund og kat hos Petland, som ikke indeholder en masse tilsætningsstoffer. Det naturlige element i vores brands er med til at give din hund og kat den rette næring, mindske foderallergi og giver en sundere hund. Vi markedsfører os på at sælge ærligt og naturligt hundefoder, som du kan stole på. Læs meget mere og shop de forskellige hunde og kattefoder brands herunder.

Er et fantastisk Super Premium fuldfoder til hunde og katte. Det har et højt indhold af kød og et lavt indhold korn til fordel for din hund og kat. Vi fører foder til alle livsstadier og livsstile – hvadenten du har en hvalp, killing, voksen, kastreret, overvægtig, allergisk eller aldrende kat eller hund, kan du finde et foder specifikt dine behov.

Hvad enten du har brug for et kornfrit eller glutenfrit foder, kan du finde en variant hos Sams Field. Der er fokus på smag og mulighed for at vælge mere end bare kylling til hunde og katte. De mange varianter gør, at du kan finde en smag, som selv den mest kræsne hund eller kat vil elske.

Med den nyeste teknologi inden for hundefoder, har Quattro taget Danmark med storm. Med en frysetørret coating af frisk kød, får din hund ikke bare en gourmet smagsoplevelse, de får også nødvendige mineraler og vitaminer gennem kosten. Findes til både små og store hunde samt til den aktive eller allergiske hund.

Er vores budget mærke, som giver dig Premium hundefoder til en meget lille pris. Det er helt enkelt et godt foder til prisen, som den sunde og raske hund vil have det godt på. Du finder både et til den aktive hund, senior, junior og den voksne hund. Det er hundefoder, som de fleste vil kunne forstå.

Vi er meget glad for at kunne sige, at vi nu også forhandler produkter af den kendte tyske producent Ice Paw. Det er et stort udvalg af kosttilskud og tilbehør til Din bedste ven.