Gratis levering ved køb over 500 kr. – Bestil inden kl. 13:00 på hverdage, og vi sender samme dag – 1-3 dages levering med GLS

Mærker

Hos Petland forhandler vi kun de bedste mærker indenfor hundefoder, kattefoder og kanin og gnaver

Naturlige råvarer

Transparens

vektor ikon høj kvalitet

Høj kvalitet

Vi i Petland ApS har altid fokuseret på kvalitet og indhold, når vi har indgået samarbejde med producenter verden over. Den proces har betydet, at vi markedsfører tre hundefodermærker: Profine, Sam´s Field og Nutrican, samt to kattefodermærker Profine Cat og Sam´s Field Cat.
Fælles for disse brands er, at der er tale om produkter af Super Premium-kvalitet, til endda meget skarpe priser.

Vi suppleret vores sortiment med mærket Trikem/WorkingDog, som tilbyder et dybt sortiment af kosttilskud af meget høj kvalitet til hunde.

Seneste skud på stammen er mærker, der henvender sig til kaniner og gnavere. Det drejer sig om PetDK, Hubertus Hø samt Burgess, Little Garden og Rosewood. Disse brands opfylder naturligvis vores egne krav i forhold til kvalitet, naturlige råvarer og åbenhed omkring ingredienserne.

Vi arbejder udfra et naturligt udgangspunkt, hvorfor du finder foder til din hund, kat og kanin/gnaver hos Petland, som ikke indeholder en masse tilsætningsstoffer. Det naturlige element i vores brands er med til at give dine kæledyr den rette næring, så du får det bedste udgangspunkt for at have glade dyr, der trives og får muligheden for at leve lange, gode liv.

Vi markedsfører os på at sælge ærlige og naturlige produkter, som du kan stole på.

Læs meget mere og shop de forskellige mærker herunder.

Er et fantastisk Super Premium fuldfoder til hunde og katte. Det har et højt indhold af kød og et lavt indhold korn til fordel for din hund og kat. Vi fører foder til alle livsstadier og livsstile – hvadenten du har en hvalp, killing, voksen, kastreret, overvægtig, allergisk eller aldrende kat eller hund, kan du finde et foder specifikt dine behov.

Hvad enten du har brug for et kornfrit eller glutenfrit foder, kan du finde en variant hos Sams Field. Der er fokus på smag og mulighed for at vælge mere end bare kylling til hunde og katte. De mange varianter gør, at du kan finde en smag, som selv den mest kræsne hund eller kat vil elske.

WorkingDog er en del af Trikem, som er en af nordens ledende producenter af kosttilskud til både heste og hunde. Vi fører en stor del af deres kosttilskud til hunde. 

PetDK er landets førende producent af hø og naturlige foderprodukter til kaniner og gnavere. Hvis du ønsker at tilbyde din kanin eller gnaver rene råvarer som er fri for tilsat sukker, farve og konservering, så er PetDK det oplagte valg.

Burgess Excel foder til kaniner og gnaver, er omhyggeligt forearbejdet, så du kan være helt sikker på at din kanin eller gnaver får de vigtige vitaminer og mineraler hver dag. Burgess velsmagende foder er til kaniner og gnavere i alle aldre, fra Junior til Moden, Indendørs kaniner, Light foder samt andre varianter.

Little Garden er Petland´s helt eget interne mærke. Det er et stort udvalg af tilskudsfoder og snacks til din kanin eller gnaver. 

Rosewood er aktivering til din kanin eller gnaver i absolut højeste kvalitet.

Naturlige og artkorrekt designede produkter.